Wie zijn wij?

Christengemeente “Het Lichthuis”, Heppen, vormt een deel van de wereldwijde christelijke Pinkster– en charismatische beweging.

Het enthousiasme, blijdschap en spontaniteit zijn de kenmerken hiervan.

De christenen van “Het Lichthuis” geloven dat Jezus Christus de enige weg tot God de Vader is en dat de Heilige Geest kracht geeft voor het dagelijks leven. Wij geloven dat de Bijbel het Woord van God is aan de wereld, dat tot ons spreekt met gezag.

De Pinkstergemeente — die de snelstgroeiende christelijke kerk in de wereld is — waarvan de Christengemeente “Het Lichthuis” Heppen deel uit maakt, biedt u een hernieuwde beleving en verkondiging van het aloude evangelie, verlossing van zonde door de kruisdood van Jezus, zekerheid van het eeuwig leven, genezing voor alle ziekten, bevrijding, doop en vervulling met de Heilige Geest.
Haar boodschap is dezelfde als in de dagen der apostelen. De Heilige Geest is op dezelfde wonderbare wijze aan’t werk, met dezelfde kracht, die bekwaam maakt om te getuigen van Jezus Christus voor een verlorengaande en stervende wereld.

Grijp de kans die u aangeboden wordt. Wij staan ter beschikking om u te helpen met geestelijke vragen of problemen en willen graag een afspraak met u maken, indien u dat wenst, voor een gesprek of gebed. Wij verplichten niemand zich bij onze kerk aan te sluiten.

 

Samenkomsten

U bent van harte welkom in onze samenkomsten in Stedelijke Feestzaal Cor, Pastorijstraat 42 3582 Koersel.
Iedere zondagochtend om 10.00 uur: Eredienst

De eredienst vindt plaats in Stedelijke Feestzaal Cor. Tijdens deze dienst is er babyoppas en Zondagschool voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De zondagschool vindt ook plaats in Stedelijke Feestzaal Cor. Na de eredienst wordt er koffie geschonken.
Iedereen is van harte welkom!